Tränarstruktur för juniorlagen

Under sommaren har det förts en hel del dialoger med tränare där vissa ännu pågår.
I dessa dialoger har vi kommit överens med ett tränarteam till J20 samt en tränare till J18, i och med detta är den endast en tränare kvar för J18 innan tränarledet från A-lag till J18 är komplett.

I J20 återser vi Hampus Karlsson som under fjolåret var assisterande tränare i J20. Tillsammans med Hampus tillkommer Johan Egeborn ,som är ett nytt namn i Vännäs HC med ett förflutet som spelare i HV71, Östersund och Halmstad, som den andra tränaren i laget.
Hampus och Johan kommer att dela på ansvaret och tillsammans leda laget.

I J18 kommer Mikael Sigrén vara en av tränarna och gå in på sitt tredje år som tränare i Vännäs HC.
I dagsläget har vi ingen tränare klar för att fylla den vakanta plats som finns i J18, det förs dialoger med förhoppning att kunna presentera ett namn inom en snar framtid.

Vid intresse för en tränarroll i J18 får ni gärna höra av till [email protected].

”Det är väldigt kul att vi kommit överens med de här tränarna, vi står på en stabil grund inför säsongens start med en stark ledargrupp för junior- och a-lag. Det är tre unga och engagerade tränare som brinner för att utvecklas som tränare och utveckla individer, de är alla i början av långa och intressanta tränarkarriärer”. Kommenterar styrelsen om tränartillsättningen