Kanadensisk duo klar

VHC kan idag presentera två nya spelare inför den stundande seriepremiären på söndag.Ansluter gör den kanadensiska duon Ryan Howe och Manny Silverio.

Centern Howe kommer närmast från Red Lake Miners i SIJHL där han varit lag

ets kapten och han kommer från en framgångsrik säsong med en mästerskapstitel och en personlig fjärder i hatten där han utsågs till MVP i slutspelet.

Ytterforwarden Manny Silverio, bror till Kory Silverio, kommer från en fyraårig collegesejour på Adrian College där han under fjolårssäsongen hade en imponerande poängrad med sina 56 poäng på 29 matcher.– Viktigt att vi kunde lösa dessa pusselbitar. Då Kevin Kariander tyvärr dragit på sig en långtidsskada så har vi behövt fylla på truppen och det här är två killar vi haft ögonen på en längre tid. De har båda två stora möjligheter att spetsa till vår offensiv, säger sportchef Jonas Norman som samtidigt meddelar att forwardssidan nu är spikad.

Båda är på plats i Vännäs och Ryan Howe är spelklar till söndagens seriepremiär mot Kiruna IF. Förhoppningsvis är Silverio spelklar till hemmapremiären mot Kalix 5/10.