Ledargruppen färdigställd

Efter ett intensivt arbete är nu ledargruppen för A-laget färdigställd.

Som assisterande tränare har vi kommit överens med Johan Andersson och Adam Roger.
Johan har fyra säsonger i Hockeyettan med Vännäs HC och en gedigen spelarbakgrund med ledaransvar.

Adam kom till Vännäs för hockeygymnasiet från AIK och har gjort fyra säsonger i A-laget men har tyvärr behövt avsluta sin spelarkarriär på grund av hjärnskakningar och sviterna av dessa. Glädjande trots en alldeles för kort spelarkarriär är att han nu vill satsa på en tränarkarriär. under säsongen kommer han hjälpa till på isen, på matcherna och framförallt med fokus på videoanalys.

Vidare kommer Henrik Jonsson vara föreningens målvaktstränare. Henrik har varit i föreningen både som spelare och ledare och är en av få under senaste generationen med Vännäs HC som moderklubb som spelat i Hockeyettan med VHC.

Som materialförvaltare fortsätter Katri och Mikael Näslund ännu en säsong, vilket blir deras 8:e säsong som materialförvaltare i A-laget.

”Väldigt skönt att ledarrollerna är tillsatta inför säsongen, betryggande att ha gjort klart med två assisterande tränare och en målvaktstränare som kan bidra med att skapa så bra förutsättningar som möjligt för spelarna att utvecklas. Här har Eje gjort ett kanonjobb att få dessa ledare på plats. Att Micke och Katri valt att fortsätta en säsong till är värt oerhört mycket, deras ordning och reda, engagemang och intresse är navet som skapar rätt möjligheter för laget att kunna prestera på isen och känna sig välkomna i omklädningsrummet”. kommenterar Johan Örnberg