Seger i match 1

Klar seger för Lindlöven i match 1när  kvartsfinalspelet inleddes mot Vallentuna i Lindehov.

Det var Vallentuna som startade matchen bäst utan att skapa några riktigt vassa chanser men efter hand jämnade spelet ut sig i en första period som slutade 0-0.

I den andra perioden tog Lindlöven över helt och gästerna kan vara glada att det inte stod mer än 2-0 på resultattavlan. Lindlövens 1-0 mål gjordes av Olle Fagerström assisterad av Köhler och Halvordsson. William Lindgren gjorde 2-0 målet efter att  han utnyttjade ett misstag av Vallentuna målvakten August Hedlund.

Efter dryga fyra minuter i den tredje perioden ökade hemmalaget sin ledning till 3-0 målskytt Knut Köhler assisterad av Sjökvist och  Forsmark. När Vallentuna fick möjligheten i ett power play efter 52.12 kunde man reducera till 3-1 målskytt var Love Bergvall assisterad av Paulsson och Boberg. När Jussi Salo sedan plockade ut August Hedlund  ur kassen kunde Tobias Sjökvist göra 4-1 assisterad av Norberg och Vuorijärvi.

Match 2 spelas redan i morgon i Lindehov klockan 19:00