Sun 07 Mar Slut
Hockeylag HUD 4
Hockeylag MAR 3
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag VIM 1
Hockeylag KAR 2
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag NYB 1
Hockeylag MÖR 4
Mon 08 Mar Slut
Hockeylag VIS 3
Hockeylag MAR 4
Tue 09 Mar 19:00
Hockeylag NYB -
Hockeylag KAR -

Vimmerby Hockey spikar målvaktssidan

Målvakten Tomas Rydén (-93) är klar för en fortsättning i Vimmerby Hockey, och går därmed in på sin tredje raka säsong i klubben. Därmed är målvaktssidan spikad inför kommande säsong, då Gustav Bågenvik är klar sedan tidigare. 

Tomas Rydén följde upp sin debutsäsong i VH med att hålla fortsatt hög nivå även under 19/20 där han till slut bokfördes på en räddningsprocent strax över .92. 

– Tomas Rydén är en av hockeyettans bästa och mest etablerade målvakter. Det är en matchvinnartyp, som räddat många poäng åt oss hittills under sin tid i klubben. Han har rutin och är kanske i sin bästa ålder som målvakt, men samtidigt vet vi att finns det mycket utveckling kvar i honom. Självklart är vi glada att han fortsätter i föreningen ytterligare en säsong. Han har rutinen och är också en mycket populär spelare bland våra fans. Det är en stark förlängning och tillsammans med Gustav Bågenvik har vi på förhand en målvaktsbesättning som tillhör ligans främsta inför kommande säsong, säger Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson. 

Det nya avtalet är skrivet över 20/21.