Winder sköt Vimmerby vidare till kvartsfinal – gjorde alla fyra målen

Kanadensaren Todd Winder. Det var mannen för dagen i Vimmerby Hockey. När VH tog sig vidare till kvartsfinal i slutspelet mot Hockeyallsvenskan gjorde Winder alla fyra målen när VH vann med 4-3 i förlängning.

Todd Winder var stekhet i den här matchen, och gjorde till slut VH:s samtliga mål i matchserien mot Mörrum som VH vann med 2-0 i matcher.
Men det blev en tajt historia i Vimmerby Ishall under fredagseftermiddagen. Mörrum hade med sig 1-0 från den första perioden. Sedan tog Winder tag i matchen för hemmalaget, och vände till 2-1 efter två mål i powerplay. Ett i mittperioden och ett i början av den tredje.

Men matchen svängde igen. Mörrum tog tillbaka ledningen med 3-2 inför den sista halvan av matchen. Men Winder var inte klar. Han kvitterade matchen med dryga fem minuter kvar av tredje perioden – och tog dramat till förlängning.

Och här höll han sig framme igen. På Ludvig Vännströms passning, 1.21 in i förlängningen, skickade in 4-3 och tog Vimmerby Hockey vidare till kvartsfinal i slutspelet.
Vilka som väntar i kvarten blir klart på söndag, då en ny valprocedur äger rum.