HELA GOTLANDS LAG

false

För oss i Visby Roma betyder våra grannklubbar på ön, Sudret HC och IK Graip, väldigt mycket. Det är därför med stor glädje vi nu kan berätta om satsningen som vi har döpt till Hela Gotlands Lag. Vi besöker både Sudret och Graip minst en gång varje säsong där Visby Romas A-lag träna/leka med alla barnen i respektive förening innan de får chansen att se A-laget träna på riktigt. Samtliga barn och ungdomar som spelar ishockey i Sudret och Graip får årligen fritt inträde till alla Visby Romas matcher.

Dessutom kommer Visby Roma via coach Mike Beharrell tillsammans med spelare att besöka skolor och dagis på Gotland för att försöka få fler barn att börja idrotta. Vi ser självklart gärna att ishockey är en av idrotterna barnen börjar med men att de börjar idrotta är för oss viktigare än vilken idrott de väljer.

Det finns massor av duktiga och kompetenta ledare i klubbarna på hockeygotland som gör ett fantastiskt jobb. Vi tror dock att vi tillsammans blir ännu bättre, Visby Roma kommer därför att hålla i ledarkvällar med erfarenhetsutbyte där A-lagets Mike Beharrell står som värd. Intresset för Visby Roma är stort och vår publik kommer från hela Gotland. Därför känns det väldigt bra för oss att vårt engagemang nu sträcker sig över hela ön och att Visby Roma blir Hela Gotlands Lag på riktigt.

Hela Gotlands Lag i samarbete med GEAB