Börja spela hockey i Wings!

Wings Hockeyskola vänder sig till alla flickor och pojkar födda 16-19 som vill börja spela ishockey. Även äldre och yngre barn är välkomna. Wings flickhockeyskola vänder sig endast till tjejer. I Wings Hockeyskola får barnen lära sig att åka skridskor, spela ishockey och ha roligt tillsammans. Genom lek och övningar kommer våra erfarna ledare att lära era barn grunderna inom ishockey och skridskoåkning.

Anmälan till Wings hockeyskola och Wings flickhockeyskola (samma anmälan).

https://trekronorhockeyskola.se/register/532

Är du född 15 eller tidigare och vill prova på hockey så är du välkommen att höra av dig till lagledarna i team 15 eller team 14. Besök lagets hemsida för att se träningstider.

Team 15

https://www.laget.se/Wings-Team15

Lagledare Veronica Karlsson [email protected]

Team 14

https://www.laget.se/Wings-Team14

Lagledare Annika Bröms [email protected]

 

UTRUSTNING

Ditt barn behöver skridskor, hjälm med galler, grova handskar, halsskydd och klubba. Börja enkelt och komplettera med övrig utrustning allt eftersom. Hockeyskolan slipar skridskor mot en liten avgift. Våra ledare hjälper gärna till om ni har frågor om utrustning, hur den ska sitta och skötas. Begränsat antal utrustningar finns att låna i samband med träning.

LEDARE

Är du intresserad av att engagera dig som ledare på eller utanför isen så är du välkommen att kontakta Veronica Karlsson som är huvudansvarig för Wings Hockeyskola. Alla ledare i Hockeyskolan genomgår en internutbildning med teori och ispass. Wings Hockeyskola följer Tre Kronors utbildningsplan för hockeyskolaverksamhet. Vi tränar efter barnens förmåga och det är glädje som står i fokus.

TRÄNINGSTIDER

Alla hockeyskolans träningar sker i Pinbackshallen (A-hall), Nymärstagatan 60, 195 40 Sigtuna.

Hockeyskolan tränar lördagar kl. 11:00 -12:00 (istid) med start den 23:e september.

När B-hallen öppnar v. 41 så tränar hockeyskolan även på onsdagar kl. 16:45-17:45 (istid).

Flickhockeyskolan tränar lördagar 12:00 -13:00 (istid) med start den 23:e september.

Säsongen sträcker sig ända från mitten på september till slutet av mars.

Kom i god tid till träningen. Anmälan görs vid entrén till ishallen.

Hockeyskolan uppmuntrar alla barn att åka skridskor på allmänhetens åkning. Information om tider finns på Sigtuna kommuns hemsida. https://www.sigtuna.se/kultur-och-fritid/idrott-motion-och-friluftsliv/idrottsanlaggningar/ishall.html#h-Allmanhetensakning

 AVGIFT

Avgift för Hockeyskolan är 1 100 kr. I avgiften ingår medlemskap i Wings, istid och ledarledda träningar under perioden september – mars, en Wings träningströja(för alla nya barn) samt fika vid jul och säsongsavslutning. Fakturan får du via mail.

Vi ses på isen!
Hälsningar Wings Hockeyskola

 

 

 

Ansvariga hockeyskolan

Veronica Karlsson

[email protected]