Seger mot Strömsbro

Wings vann med 4-2 mot Strömsbro i hemmapremiären. Matchen blev så jämn och spännande som läktarkuskarna förutspått. Första perioden blev mållös. Andra perioden präglades i långa stunder av mer fysisk men också mer chansartad vilda västern hockey i ganska högt tempo. Wings tog ledningen efter knappt två minuter men Strömsbro kvitterade några minuter senare.  Strömsbro kändes allt farligare och kunde inte orättvist göra 2-1 med bara 12 sekunder kvar av perioden. Psykologiskt jobbigt för alla med hjärta för Wings. Tredje perioden fortsätter i samma stil. När Wings får ett power play klivet vårt special team och kvitterar 2-2. Mindre än en minut senare smäller det igen i Strömsbros kasse. 3-2 till Wings. Och mentalt övertag. Strömsbro tar time out men Wings håller ställningarna och sätter sedan segermålet i tom bur. Wings har därmed tagit full pott på de två inledande matcherna. Starkt.

STATISTIK:

• Skott:  31-27
  • Räddningar: 94,87% och 81,10%
  • Tekningar: 28-18

WINGS POÄNGKUNGAR:

• 21:40: 88. Christian Hägg (68. Felix Dahlgren, 21. Oskar Andrén)
  • 49:30: 81. Linus Pellfolk (51. Jonathan Tordhall, 01. Johan Mohlin)
  • 50:25: 28. Rasmus Hedin (88. Christian Hägg, 80. Marcus Karlsson)
  • 59:51: 28. Rasmus Hedin

Lagseger. Särskilt plus till 23. Joel Linnander som verkligen ger allt i varje byte och som täckte massa skott i box play. En attityd som vi gillar.

MISSA INTE:

Siwans pasta/räksallad som finns att köpa i caféterian. Toppklass.

TACK:

Till Wings knattar, snöskottare, funktionärer och DJs. Ni gör matcherna till mer än bara en match. En upplevelse.

NÄSTA MATCH:

Wings åker till ön och tar sig an VisbyRoma på fredag kl 19:00. Matchen kan ses på Hockeyettan Play.