Uddamålsförlust mot Nyköping

Wings inledde fortsättningsserien med en svår bortamatch mot Nyköping. Wings började bäst och tog ledningen med 2-0 redan efter 6 minuter efter två finfina hockeymål. Nyköping tog time out och krigade sig sedan tillbaka in i matchen. Reduceringen kom i mitten av första perioden. Ett ganska ofarligt skott bytte riktning efter en ofrivillig styrning av Wingsklubba och lämnade Isak helt ställd i kassen. Nyköping kvitterade sedan rättvist efter ett svagt försvar

sspel av Wings i egen zon. I andra perioden tog Nyköping kommandot men perioden blev mållös. I inledningen av tredje gjorde Nyköping ett något tursamt men inte oförtjänt ledningsmål. Wings fick strax efter en gyllene chans att kvittera med spel i numerärt överläge men lyckades inte göra mål trots många avslut och flera skapliga lägen. Mot slutet av matchen var det  Wings som tryckte på och var också mycket nära en kvittering i slutminuten. Men närmare än så kom inte Wings, som fick åka hem utan poäng. Wings spelar nästa match på fredag 15/1 mot Segeltorp. Nedsläpp 19:00.