David Lundmark ny huvudtränare i Wings och Roger Melin senior advisor i A-lags- och juniorverksamheten

Wings har rekryterat David Lundmark som huvudtränare och Roger Melin som rådgivare.

– Det känns mycket glädjande att Wings har rekryterat David Lundmark till A-lagstränare. Han har ett stort engagemang och känner klubben väl. Det känns helt rätt för Wings och vägen framåt. Att dessutom kunna addera en så erfaren och meriterad ledare som Roger Melin är grymt bra. De brinner båda för att utveckla spelare och göra Wings organisation och elitverksamhet ännu bättre. Detta ligger helt i linje med Wings strategi att stärka hela elitverksamheten från J18, J20 till A-lag, säger Annika Bröms, t.f. ordförande Wings HC.

David Lundmark är rekryterad från de egna leden. Med en lång erfarenhet av olika tränaruppdrag har han de senaste åren varit sportchef i Wings HC. Lundmark är dessutom ansvarig för Wings Hockeygymnasium.

Roger Melin, en av Sveriges mest erfarna tränare, går in i en roll som senior advisor till Wings A-lag och juniorverksamhet. Uppgiften är att bistå med utveckling av kvaliteten i hela elitorganisationen med fokus på spelarutveckling.

– Ett oerhört fint tillskott för oss att Roger Melin återvänder till Wings för hjälpa oss att bygga struktur och höja kvaliteten. Hans erfarenhet och kunskap är ovärderlig och han kommer att inspirera både ledare och spelare, fortsätter Bröms.

Skridskorna har Roger Melin ställt på hyllan men hans engagemang är minst lika stort som tidigare.

– Det är glädjen till hockeyn och passionen för att utveckla hockeyspelare som gör att jag ser fram mot detta uppdrag. Det är kul att komma tillbaka till Wings HC och jag hoppas kunna bidra till klubbens utveckling på olika sätt. Det är en fin klubb med ett bra tänk kring helheten och individens utveckling. Det gillar jag! säger Roger Melin.