Vinst i seriepremiären borta mot Huddinge!

Det var ett taggat Wings som skrinnade in på isen i Björkängshallen på lördagseftermiddagen. Minnena från förlusten i Sudden förra året fanns kvar. Huddinge spelade precis som vi var förberedda på dvs mycket puck innehav i anfallszonen. Efter 12.56 gör Oliver Ödman-Hadzinikolic 0-1 assisterad av Isak Salqvist och Rasmus Hedin. Huddinge vinner skotten i första med 11-8. I andra perioden tar Wings över alltmer och lyckas ha ett flertal längre anfall i Huddinges zon. Efter 7.17 in i andra gör Wings 0-2 genom Adam Harrysson-Karlsson assisterad av Gustav Kapborg och Jesper Andersson. Huddinge får en 5 mot 3ifter 37.02 och gör inga misstag. 2-1 görs av Joakim Hälleström som skjuter välplacerat i krysset. Huddinge vinner skotten med 17-9. I tredje perioden får Huddinge en utvisning efter 2.36. Wings gör då 1-3 genom Pontus Wernersson-Libäck assisterad av Adam Harrysson-Karlsson. Huddinge pressar sedan hårt i Wings zon och Wings målvakt Viktor Andersson gör en handfull kvalificerade räddningar. Wings drar på sig en utvisning efter 6.08 och minuten senare passar Björn Jonasson snyggt över på vänsterkanten där Joakim Hälleström gör sitt andra mål för kvällen med en riktig kanon. Huddinge tar ut målvakten och fortsätter jaga en kvittering men efter 8.20 blir det gruff framför Wings mål med ett flertal utvisningar för båda lagen som resultat. Wings krigar dock till sig 3 poängaren till slut.