Wings har ny sportchef! Välkommen hem Björn Danielsson!

WINGS HAR NY SPORTCHEF
– Välkommen hem till Wings Björn Danielsson!

Björn Danielsson är ny sportchef i Wings HC! Ett styrkebesked från klubben som lyckats rekrytera en meriterad och uppskattad person som Björn. Han kommer senast från allsvenska klubben Almtuna där han varit sportchef under åtta år.

Björn har en gedigen hockeybakgrund. Han har spelat i elitserien för både AIK och hela åtta år i Brynäs där han lett lagen till både playoffs och slutspel. Björn som är född och uppväxt i Märsta är fostrad i Wings och spelade även i klubbens A-lag under fyra säsonger på 90 -talet.

– Det här är precis vad Wings behöver, en sportchef som brinner för att utveckla klubben och våra spelare i linje med våra ambitioner. Med Björns engagemang, erfarenhet och kompetens får vi en sammanhållen ledarstab och elitverksamhet, från U16 till A-lag, säger Mats Grewe Wings ordförande.

– Det känns väldigt roligt att jobba med Wings. Jag älskar att jobba med hockey och det känns spännande att vara tillbaka här i denna roll.  Förutsättningarna för A-laget ser bra ut båda vad det gäller spelare och tränare. Jag ser fram mot att sätta en röd tråd i Wings arbete, säger Björn Danielsson.