Förlust mot Vallentuna!

Förlust med 0-4 mot Vallentuna.
Vallentuna öppnar i högt tempo och redan efter 30 sekunder har de ett skott i stolpen. Vallentuna fortsätter att göra svårt för oss genom att stänga mittzonen. Efter 7.55 gör Vallentuna 0-1 på samma sätt som vi diskuterat. Efter 15.16 får Vallentuna utvisning, detta efter att ha att vi haft 2 bra lägen. Powerplay börjar dock inte bra när vi slarvar och Vallentuna får ett jätteläge när de kommer 2 mot 1. Vallentuna öppnar första perioden betydligt bättre än oss. Skotten: 9-7

Andra perioden börjar på samma sätt och efter 1.59 åker Oscar Pentler ut 2 minuter. Vallentuna gör 0-2 efter 3.52, 5 sekunder kvar av utvisningen. Vi jobbar oss in i matchen efter målet och få några långa anfall. 10.24 är det mycket nära att vi får mål när pucken dansar på
mållinjen. 13.51 gör Vallentuna 0-3. Riktigt, riktigt surt då vi hade haft en lång period med långa anfall och bra målchanser. Vi gör en betydligt bättre andra period men det räcker ju inte när vi inte för mål och samtidigt släpper in 2.
Skotten: 15-10

Tredje perioden börjar böljande med spel fram och tillbaka utan några riktiga målchanser. Med 4.30 kvar av perioden får Vallentuna utvisning när Oscar Pentler försöker driva pucken framåt. Med 3.40 kvar tar vi ut Mackan och spelar 6-4. På något underligt sätt lyckas vi ändå inte få in pucken. Chanser saknades verkligen inte. Med 2.13 kvar spelar vi slarvigt och Vallentuna får friläge och gör 0-4. Nej det här var verkligen inte vår kväll. Bara att gratulera Vallentuna till en väl genomförd match. Skotten: 19-14
Totalt: 43-31