Borås: Inför Borås Hockey – Halmstad Hammers

Borås Hockey – Halmstad Hammers söndag den 15 november kl. 16:00 Borås Ishall

KÖP BILJETTKÖP MATCHEN ONLINE – KÖP MÅNADSABONNEMANG – MATCHSTATISTIK

Biljetter till eftermiddagens match finns kvar, så det är bara att trycka på länken ovan och köpa en biljett och enträ Lejonkulan! Halmstad Hammers är det som står inför motståndet och det är nu serien vänder, vilket innebär att vi har kommit halvvägs in i grundserien. Nu gäller det för Borås att vara påkopplade från start och gå all in för tre poäng!

Då var det dags för match igen efter en tids uppehåll! Serien vänder nu och Halmstad står inför motståndet. Tankar om det?
– Matchen senast mot Halmstad förlorade vi första tio minuterna av matchen. Ett skickligt lag som har en bra form. För våran del handlar det om att steppa upp med skridskoåkningen direkt från nedsläpp och att alla killarna deltar i spelet, vill tävla!

Vad har hänt under matchuppehållet? 
– Mycket skridskor har det blivit. Repeterat grunder, åkt skridskor och kört tung fys. Uppehållet har med andra ord inneburit en tyngre nivå i den dagliga träningen.

Idag kliver Karl Påhlsson in, lån från Allsvenska Vita Hästen. Hur matchas han in i laget? 
– Kul att Karl anslutit på lån till truppen. Han kommer direkt till matchen, har ej tränat med laget. Tror han kan ta bra kliv och utvecklas här.

Vem vaktar kassen?
– Viktor står.

Borta inför dagens match är:
Linus Karlsson
Martin Karlsson
Henrik Eriksson
Philip Svensson
Melwin Sundèn
Markus Näslund