Borås: Inför Nybro Vikings – BHC / Lundman gör debut!

Nybro Vikings – Borås Hockey onsdag 18 november kl. 19:00 Liljas Arena

KÖP MATCHEN ONLINE – KÖP MÅNADSABONNEMANG – MATCHSTATISTIK

Nu är det match igen. Denna gången borta mot Nybro Vikings. Ställer BHC upp med den prestation de visade senast hemma mot Halmstad, så kan vi plocka med oss poäng hem i bussen till Borås. Det lär bli en spännande match vi har att se fram emot ikväll. Spännande ska det också bli att få se Lundman göra sin första match i klubben, spelsugen som han är. Hoppas att ni tittar på livesändningen hemma i TV-soffan och stöttar BHC på håll!

Nu är det Nybro Vikings som står inför motståndet, vad bli nyckeln ikväll?
– Nybro är precis som Halmstad och alla andra lag i serien ett bra lag. Söderserien som vi spelar i är brutalt jämn och det är oftast små detaljer som avgör matcherna. Vi ska fortsätta på den inslagna vägen med stark skridskoåkning och pondus i vårt spel för att få de små detaljerna på vår sida. Det kommer krävas ett uppoffrande spel och en stor portion arbetsmoral.

Ytterligare ett samarbete med en klubb, denna gången en målexplosiv forward från HV71 på lån. Hur kommer han matchas in i laget?
– Stämmer, Alexander Lundman är som du säger inlånad. Alexander tränade med laget igår och gjorde ett gott intryck. Skicklig forward, stark med puck. Smarta passningar och kloka avslut mot mål. Han startar matchen med Ludvig Jansson och Sibirtsev. Han kliver också in i Powerplay.

Ribbnäs var tillbaka i spel föregående match, vilket var väldigt kul att se. Hur är läget i resten av laget?
– Ja det var kul att äntligen få se Oscar in action. Oscar skadade sig ju på andra träningen denna säsongen, så jag har ju som ny tränare knappt fått se honom. Tycker han gör en bra comeback, spelar ett uppoffrande spel vilket jag gillar. Annars är läget som inför förra matchen typ. Linus Karlsson, Martin Karlsson, Philip Svensson, Henrik Eriksson, Melwin Sundèn och Markus Näslund är forwards som ej är tillgängliga för spel. På backsidan så saknas idag Ossipov.

Vem motar skotten mellan stolparna ikväll?
– Viktor står ikväll.