Sun 28 Feb Slut
Hockeylag KRIF 4
Hockeylag TRA 3
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag Kalm 3
Hockeylag TYR 0
Mon 01 Mar Slut
Hockeylag TRA 4
Hockeylag HAN 6
Wed 03 Mar 19:00
Hockeylag HAN -
Hockeylag HHHC -
Wed 03 Mar 19:00
Hockeylag BORÅ -
Hockeylag TYR -
Wed 03 Mar 19:00
Hockeylag KRIF -
Hockeylag Kalm -

Borås: Inför BHC – KRIF Hockey

Borås Hockey – KRIF Hockey fredag den 15 januari kl. 19:00 Borås Ishall

KÖP MATCHEN ONLINE – KÖP MÅNADSABONNEMANG – MATCHSTATISTIK

Det har minst sagt inte blåst medvind för BHC’s del i inledningen av vårserien, vilket gör att det blir extra viktigt att knipa poäng ikväll så att vi är med i matchandet. Det är KRIF Hockey som kommer på besök och pucken släpps kl. 19:00. 

Head Coach Johan Hellström om kvällens match

En tuff inledning på den södra vårserien. Vad är det som gäller ikväll?
– Visst är det så, vi har inte fått den starten som vi ville ha. KRIF på besök, det gäller att vi är påkopplade från start och hittar linjerna i spelet omgående. De andra matcherna mot KRIF denna säsong har varit fartfyllda, finns ingen anledning till att tro något annat om dagens match. Det jag vill se idag är att vi växer med uppgiften, vi ska vilja delta i spelet i alla zoner samt ”göra skitjobbet”.

Vad i spelet är det som gör att vi kollapsar delar av matcher?
– Det finns vissa avgörande delar i spelet som är extremt viktiga detaljer för oss, där har vi slarvat. Vi har pratat om det inom laget, tränat på det och nu ska vi styra upp det under matchen. När det blåser emot, då är det viktiga att hålla sig till grunderna i vårt spel.

Vårt nya tillskott till truppen visade vägen direkt och gjorde första målet borta mot Hanhals, vad säger du om Niklas Salo?
– Niklas är en energifylld spelare med goda offensiva egenskaper som vi har varit på jakt efter. Han kommer in med en värdefull rutin efter att ha spelat på olika nivåer. Niklas är en spelare som kommer passa bra in i vårt spelsätt.

Läget i truppen?
– Det finns lite skador men fyra fulla femmor ställer vi upp med.

Vem står i mål?
– Viktor vaktar kassen ikväll.