Inför KRIF Hockey – Borås Hockey

 KRIF Hockey – Borås Hockey, fredag den 5 februari kl. 19:00, Soft Center Arena

KÖP MATCHEN ONLINE – KÖP MÅNADSABONNEMANG – MATCHSTATISTIK

Det är tätt mellan matcherna nu, vad fokuserade ni på under träningen igår?

Det är tätt mellan matcher precis som du säger. Fokus igår låg på högt tempo. En kortare träning, ca 35min fylld med mycket energi. En annan viktig del som vi trycker på är också det egna ansvaret varje enskild spelare har då det gäller att ta hand om kroppen och komma så bra förberedd som möjligt. Att fuska med förberedelser är att förbereda sig för en förlust. Vi måste vara proffsiga och noggranna dygnet runt med det vi gör.

Ni möter KRIF ikväll, hur upplever du att era möten varit tidigare under säsongen?

Första matchen körde dem över oss fullständigt, andra och tredje matchen var väldigt jämna. Det har varit en energifylld hockey med böljande spel fram och tillbaka, kan tänka mig att det varit roliga matcher för åskådarna.

Vad i spelet är nycklarna för er del i kvällens match?

Påkopplade från första början, inte slarva med enkla detaljer. Men sedan vill jag idag också se en grupp spelare som går samman som lag och vågar lira hockey. Vi ska kriga helhjärtat, men också sänka axlarna lite och våga lira. Jag vill se fem spelare på isen hela tiden som vill delta i spelet, vill ha puck. Jag vill se en lagmaskin.

Förändringar i truppen

Oscar Ribbnäs och Linus Karlsson har arbetsbefriats. Inlåningen av Love Bergvall har avslutats. Anledningen är att de inte kan erbjudas den istid de behöver och önskar. Vi tackar för deras insatser i Borås och önskar spelarna ett stort lycka till!