ATG blir huvudsponsor till Hockeyettan

ATG är ny huvudsponsor till Hockeyettan de kommande tre åren.
På måndagen offentliggjordes att parterna skrivit på ett samarbetsavtal där en av punkterna är att serierna kommer gå under det nya namnet ATG Hockeyettan.
– Vi är glada för att ha hittat en helhetslösning med en partner som har muskler inom både spel och tv-sändningar och dessutom med en stark folklig förankring i hela Sverige, säger Ronnie Glysing, ordförande Hockeyettan.

Hockeyettan består av fyra serier (Norra, Västra, Östra och Södra) med totalt 46 lag spridda över hela Sverige.
Samma sak gäller ATG som engagerar 1,3 miljoner aktiva kunder runtom i landet via ATG.se, eller någon av ATG:s 2 000 spelbutiker eller 40-talet trav- och galoppbanor.

– I 45 år har vi på ATG sett hur spelet och sporten bygger varandra. Med det i ryggen plus vårt och Hockeyettans starka lokala engagemang kan vi tillsammans skapa ännu bättre sport- och spelupplevelser, säger Katarina Widman, Chief Commercial Officer på ATG.

ATG får med samarbetet möjlighet att synas runt ligans alla matcher och lag.
– Vi ser massor av möjligheter inom marknadsföring, spel och sändningar, men vi har precis skrivit på samarbetsavtalet och det är lite tidigt att gå in på detaljer. Vi får återkomma med vad och hur när vi kommer dit, säger Katarina Widman.

Den första omgången av ATG Hockeyettan inleds den 13 september.
– ATG Hockeyettans 46 föreningar får med det här avtalet en möjlighet att utvecklas och bli ännu starkare, säger Ronnie Glysing.

Mer information om ATG Hockeyettan finns här.
Mer information om ATG finns här.

Du kan spela på vem som vinner respektive serie i ATG Hockeyettan. Klicka på länkarna.
Norr
Södra
Västra
Östra

För mer information kontakta
Ronnie Glysing, Ordförande, Hockeyettan
[email protected]
070 960 01 10

Martina Olsson, ansvarig för Marknads PR, ATG
[email protected]
0702370413