HOCKEY ACADEMY

Huddinge Hockeys hockeyakademi är startad för att möta den efterfrågan på individuellt anpassad kompetensutveckling och specialträning som finns bland alla de tusentals hockeyintresserade ungdomarna i vårt närområde.

I över 40 år har Huddinge Hockey bedrivit en ansvarsfull och framgångsrik ungdomsverksamhet som utvecklat massor av hockeytalanger genom decennierna och sett många stjärnor födas.

Vi startade med ishockeyskolan för knattar redan i slutet av 60-talet, har varit ledande med vår ungdomsverksamhet sedan 70-talet och nu är det dags för nästa steg.

Nu tar vi nästa steg i verksamheten och har camper vecka 32(Sommarcampen), Vecka 44 (Höstlovscampen) och Vecka 9 (Sportlovscampen) medium

Som komplement till den ordinarie lagträningen satsar vi nu på att ett antal gånger per säsong erbjuda specialträning (så kallade Clinics) med individen i centrum.

Den som vill förkovra sig när det gäller exempelvis skridskoåkning, klubb- och skotteknik, målvaktsträning med mera ska här få chansen i mindre träningsgrupper instruerade av klubbens många kompetenta ledare att utveckla sig som ishockeyspelare.

Huddinge Hockey Akademy (camperma) är öppen också för andra än klubbens egna spelare och vi hoppas att på det sättet kunna bidra med vår erfarenhet och vårt kunnande till att utveckla ungdomar från klubbar i regionen som kanske inte har samma möjligheter som Huddinge Hockey.

 

SUMMER CAMP

ALLTID VECKA 32.

För spelare i grupperna U9-U11 som kör måndag, tisdag och onsdag heldagar och avslutnings matcher på torsdagen.

Fullmatad med hockey off-ice och lekar och många bra instruktörer.

Luncher och mellanmål serveras alla dagar
Vecka 32 för åldersklasserna 2008-2009 och 2010-2011.

Spelare födda 2008-09
https://huddinge.propublik.se/camp0809

Spelare födda 2010-11
https://huddinge.propublik.se/camp1011

HÖSTLOVSCAMP

ALLTID VECKA 44.

För spelare i grupperna U8-U10 måndag till onsdag och för U11-U13 onsdag till fredag.

Luncher och mellanmål serveras alla dagar

SPORTLOVSCAMP

ALLTID VECKA 9 PÅ SPORTLOVET

För spelare U13-U10

Instruktör: Johan Sundin och juniorspelare från Huddinge J20

Luncher och mellanmål serveras alla dagar

För mer info kontakta: Peter Nylander
peter.nylander@huddingehockey.com
073-9858635