TAIF tecknar 3-årsavtal med Länsförsäkringar Jönköping

Vi kan med glädje meddela att TAIF har skrivit ett nytt sponsoravtal på tre år med Länsförsäkringar Jönköping.

Trots tuffa tider så fortsätter våra ovärderliga sponsorer att stötta oss. Denna gång har alltså Länsförsäkringar Jönköping  valt att skriva ett nytt 3-årsavtal med klubben.

– För Länsförsäkringar Bank och Försäkring är det viktigt att stötta våra lokala föreningar. Vi är stolta över att ha tecknat ett nytt 3-års avtal med TAIF-Hockey, säger Veronica Ljunqvist på Länsförsäkringar Jönköping.

Det är naturligtvis en nöjd klubbchef efter att avtalet blev klart.

– Riktigt kul att vi har landat med ett nyskrivet avtal med Länsförsäkringar Bank och Försäkring, känns mycket bra att de vill fortsätta och stötta oss de kommande åren, säger Stefan.

Vi riktar ett enormt tack till Länsförsäkringar Jönköping för ert stöd och ser fram emot vårt samarbete!

 

Länsförsäkringar Jönköping –  Vår lokala närvaro är vår styrka

Länsförsäkringar Jönköping grundades 1839 och är ett av 23 självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen. Vi ägs av våra kunder och erbjuder en helhetslösning för privatpersoner, företagare och lantbrukare med alltifrån försäkringsskydd till bankärenden, bolån, fastighetsförmedling och pension.

Att vara lokala och närvarande i samhället är viktigt för oss och du hittar våra fullservicekontor i Jönköping, Vetlanda, Tranås, Värnamo och Nässjö. Dessutom kan du prata försäkring med oss på ytterligare 10 kontor från Mariannelund i öst till Smålandsstenar i väst.