Välkommen, Hugo Lindman Gustafsson!

Mörrum Hockey har gjort klart med Hugo Lindman Gustafsson som ansluter från Vimmerby. Den 22-årige backen, med Östervåla IF som moderklubb, beskrivs som en spelare som är trygg med pucken och har ett bra skott.

”Jag fick en väldigt bra känsla av Mörrum när jag var nere och träffade tränaren och en del spelare. Jag tycker lagbygget ser spännande ut så här långt, med både unga och äldre spelare. Jag tror det kommer att bli en bra miljö att fortsätta utvecklas i”.

Hugo har nosat på hetluften i både SHL och Allsvenskan, i Brynäs och Almtuna, men valde ett år i USA säsongen 2021/22. Därifrån värvades han av Krif för att sedan gå vidare till Vimmerby i vintras.

”Hugo kommer till en klubb som tror på honom. Han har alla möjligheter att på allvar ta det sista steget in i seniorhockeyn här i Mörrum”, säger Simon Skog Peter i sportgruppen.

Hugo kommer att ansluta till truppen i augusti.

Men vad vet han då om Mörrum?

”Fisket känner man ju till, det är världskänt. Annars vet jag att Mörrum är en anrik förening som spelat på hög nivå. Jag har bara hört bra om klubben. Folk trivs här och det är ett bra utvecklingsställe”.

LAGBYGGET 2023/24

#1. Martin von Schoultz, mv.
#3. Tobias Brahm, b.
#?. Hugo Lindman Gustafsson, b.
#86. Isak Ask, b.
#96. Filip Brahm, b.
#16. Marcus Paulsson, f.
#17. Mathias Kemppi, f.
#32. Ivan Björkly-Nordström, f.