Wed 27 Jan 18:00
Hockeylag ÖST -
Hockeylag THO -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag ENK -
Hockeylag FOR -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag HANV -
Hockeylag BOR -
Thu 28 Jan 19:00
Hockeylag PIT -
Hockeylag HHC -

HC Dalen förlänger med Linus Tjulander

HC Dalen har gjort klart med en kontraktsförlängning. Det är forwarden Linus Tjulander som valt att förlänga sitt kontrakt med klubben. “En viktig spelare som framförallt är duktig i Penalty Killing, säger Per Gustafsson, tränare och sportchef i HC Dalen. Foto: Marcus Vilson

Forwarden Linus Tjulander har Charlottenbergs HC som moderklubb och anslöt till HC Dalen från Nyköping Gripen inför säsongen 2019-2020. Innan dess har han även representerat klubbar som Arvika, Färjestad och Grästorp som han även avslutade säsongen tillsammans med efter att Dalens säsong var över. Nu har han valt att förlänga sitt kontrakt med Dalen i ytterligare ett år.

– Det känns skönt och roligt att få fortsätta vara med på resan som vi började på förra säsongen. Jag tror att detta kan bli riktigt bra om vi får ihop alla pusselbitar och nu har vi en längre försäsong att svetsa samman gruppen på. För egen del så tar jag med mig mycket från förra säsongen som jag kan slipa på både på och utanför isen för att ta ytterligare steg och bli en bättre ishockeyspelare.

Dalens tränare och sportchef Per Gustafsson om förlängningen med Linus Tjulander:

– Linus är en spelare som är användbar i flera olika lägen vilket han har visat under säsongen som var. Han har dessutom en stor roll i vårt spel i Penalty Killing så det är en viktig spelare som kommer bli intressant att följa under kommande säsong.

Kontraktet med Linus gäller i 1 år.

Piotr Arvidsson
Media & kommunikation
HC Dalen