Pressmeddelande Vimmerby Hockey

PRESSMEDDELANDE:

Vimmerby Hockey anställer marknadsansvarig!

Vimmerby Hockey är mycket glada över att kunna hälsa Rory Barraza välkommen som ny marknadsansvarig i föreningen.

Rory som är 32 år gammal är uppvuxen i Målilla men numera boende i Frödinge. För de fotbollskunniga är det inte ett helt okänt namn som nu kliver in i hockeyns värld. Han har sedan tidigare en yrkeskarriär som säljare och kommer senast från Engströms Bil.

Vimmerby Hockeys sportsliga framgångar möter vi nu upp med en framåtlutad organisation utanför isen vilket kommer att ge nya utvecklingsmöjligheter för hela föreningen framåt.
Vi tror att Rory kommer att komma in i vår klubb på ett mycket bra sätt, han har en idrottsbakgrund och har tidigare arbetat som säljare i trakten och har redan mycket kontakter här.

Styrelsen är glada för att Rory tackat ja till uppdraget och syftet med anställningen är sponsorvård genom affärsmässighet och att vara mer relationsskapande. Vimmerby Hockey ska också tillsammans med affärsnätverken bidra tillbaka till samhället som en reell partner utifrån att vara civilsamhällesaktör. Aktiviteter som syftar till att bidra till en mer hållbar och inkluderande framtid ska ingå i våra partnerskap.

Rory Barraza säger såhär om framtiden i Vimmerby Hockey:
-Jag tycker det kändes väldigt smickrande att få denna möjlighet att jobba inom Vimmerby Hockey.
Det ska bli riktigt roligt och jag tror verkligen på den satsning VH har presenterat för mig.
Rory tillträder tjänsten den 1 maj.

Vimmerby Hockey