Förlust i omstarten

Det blev förlust för Forshaga när serien startade om efter halvtidsuppehållet. Laget begav sig till Nyköping i lördags för att försvara segern i seriepremiären, men utan att lyckas.
Matchen slutade med Nyköpingsseger med 4-2 efter ännu en mindre bra förstaperiod.

-”Vi gör precis allt man inte ska göra, vi åker inte tillräckligt mycket skridskor och framförallt kämpar vi inte för varandra”, säger assisterande tränare Andreas ”Sälen” Svensson till NWT efter matchen.

Efter en rejäl uppryckning i andra och tredje perioden och två mål av Filip Nordström sätter Nyköping spiken kistan med sitt 4-2 mål med mindre än minuten kvar att spela.

I och med förlusten ligger Nyköping nu endast en poäng bakom Forshaga i tabellen. På onsdag tar Forshaga emot serieledarna Mariestad på hemmaplan medan Nyköping åker till Köping.