Samlad kraft för utveckling, tillsammans mot Allettan!

Det händer mycket i Skellefteå med omnejd nu. Vi i SK Lejon tror på Skellefteå, på företagen och människorna som finns här och som kommer att komma hit under de närmaste åren. Vi tror också på det fantastiskt starka och duktiga föreningslivet som finns här.
SK Lejon har en klar vision: Vi ska med lokala spelare jobba hårt för att vinna. Vi vill vinna serien och avancera upp till Allettan. Vi vill också, vinna publikens förtjusning, motståndarnas respekt och hjärtat hos alla i vårt växande Skellefteå. Vi tror på att ständigt utmana och vi tror på viljan att få alla människor att växa.
Vi ska vara bra för Skellefteå. Vi vill bidra, göra skillnad, ta ansvar, ställa krav.
Vi ska ta hand om våra ungdomar. Gemensamt ska vi träna, hårt men klokt, utmana, tävla, skratta, gråta, växa och vinna. Skellefteå växer och det ska vår förening också göra.

Styrelsen tillsammans med en grupp nyckelpersoner jobbar nu fram en ny vision för föreningen. Vi ska skapa en långsiktig strategi och flerårsplan, där vi ska utveckla den sportsliga delen i föreningen, men även arbetet med marknad, kommunikation, sponsring och ekonomi. Vi förstärker nu föreningen på alla plan; med nya kompetenta människor som ska in i styrelse, sportgrupp, och utvecklingsgrupp. Vi förstärker även med ytterligare ledare och nya spelare.
En viktig bit är att ha en stabil ekonomisk grund att stå på, vi kommer inte att göra några ekonomiska utsvävningar för att nå våra mål. Vi ska bygga vidare på den ekonomiska grund vi redan har. Vi ska hitta nya samarbetspartners och utveckla samarbetet med alla de sponsorer vi redan har.

Den sportsliga sidan innebär att vi ska göra rätt saker från skridskoskola upp till A-lag.
Rätt saker innebär bland annat att vi använder och utvecklar föreningens röda tråd och ser till att ledarna har rätt utbildning.

Alla barn och ungdomar som vill spela ishockey ska ges möjlighet att göra det i SK Lejon. Genom att skapa en miljö där spelare trivs och har kul, där spelare utvecklas och utmanas ska bidra till att så många spelare som möjligt vill fortsätta med ishockey så högt upp i ålder som möjligt.

Vårt motto We play to win, but enjoy the fun löper som en röd tråd genom föreningen.
Vi ska även skapa bättre möjligheter att utvecklas i vår förening, för att fler ska få större chans att nå längre med sitt utövande. Vi vill få fram fler egna produkter som håller rätt nivå för att spela i vårt seniorlag och för detta behöver vi ett lag i J20 Elit, samt ett lag i J18 och neråt i ungdomsleden.

Visionen för SK Lejons seniorlag är att spela i Allettan. A-laget ska erbjuda en miljö som utmanar och lockar spelare som vill utvecklas.

Tillsammans med alla intressenter så ska vi utveckla föreningen efter våra
förutsättningar.

Tillsammans mot Allettan.