Vinst när SK Lejon tryckte gasen i botten!

Målformen håller i sig då SK Lejon för andra dagen i rad gör fem mål.
Kiruna IF hade inte mycket att sätta emot när SK Lejon satte högsta fart direkt från start i Lombiahallen.
Efter fyra minuter hade Lejonen hittat nätet tre gånger genom Elias Stenman och Gabriel Säll x 2 och Kiruna bytte målvakt.
Kiruna reducerade i slutminuten i första perioden.
I andra perioden utökades ledningen genom en styrning av Leo Landor på skott av Anton Fält.

SK Lejon kunde sedan spela av tredje perioden där Daniel Nyberg sköt ett skott från backplats i mål, Kiruna kom aldrig riktigt nära trotts två reduceringar och med 3-5 kunde Lejon åka hem med tre poäng.

Kedjan med Gabriel Säll, Elias Stenman och Oscar Nilsson var mycket bra även idag och skapade chanser nästan i varje byte. Hugo Säll som vaktade kassen gjorde en mycket stabil match.
Efter att ha varit borta en vecka på landslagsuppdrag så verkar produktionen lossnat ordentligt för Gabbe och Elias som i helgen producerat framåt, Gabbe med fyra mål och Elias ett mål + fyra assist.

Nästa match blir om en vecka, söndag 7:e mars, hemma mot just Kiruna IF.