Backsidan förstärks rejält hos SK Lejon Skellefteå

Foto: Erland Segerstedt

Efter en längre tids diskussioner är det nu klart att backen Fredrik Lindgren spelar med SK Lejon kommande säsong. Lindgren har haft en fantastisk lång och framgångsrik karriär och med hans stora hjärta för ishockey så känner han fortfarande ett stort sug efter att få träna och tävla. Lindgren har spelat 349 allsvenska matcher, 706 SHL matcher och har två SM-guld på meritlistan.

– Det känns så klart fantastiskt att Lindgren är klar, han kommer att bidra med stor erfarenhet till vår i övrigt unga spelartrupp. Lindgren är en spelare som alltid är bra förberedd för träning och match och ställer höga krav på sin omgivning. Han är oerhört positionssäker och med en mycket stark skridskoåkning.

Vi är oerhört stolta och glada att få presentera en spelare som vi jobbat länge med att få klar och som vi ser som en stor förebild för många unga spelare. Vi hoppas att han kan locka fler spelare till klubben som är på väg uppåt i sin karriär, nu när vi genomför stora förändringar som ska leda oss uppåt inom hockeyhierarkin på sikt.

Varmt välkommen Linkan till SK Lejon och bekanta faciliteter i Skellefteå Kraft Arena.

Skellefteå Kraft – SportCity – CCM