Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag SUN -
Hockeylag ÖRN -
Fri 29 Jan 19:00
Hockeylag SKL -
Hockeylag KAIF -

Dags för match igen men utan publik

Det är dags för match igen idag onsdag 19:00 mot Östersunds IK.
På grund av nya direktiv vad gäller publik så har SK Lejon beslutat att inte ta in publik på matcher på kvarvarande matcher detta år.

Matchen sänds och här kan ni se matchen: LÄNK

Östersund är som tidigare år med i toppen och har denna vecka fått in två starka nyförvärv som tillsammans har 883 Hockeyallsvenska matcher i bagaget. Den första är än den rivige forwarden Lucas Sandström med ett långt förflutet i bland annat Mora, Malmö, Leksand, Björklöven, Asplöven och Almtuna. Under sina 506 matcher i Hockeyallsvenskan har han totalt gjort 237 poäng.Det andra nyförvärvet är den 28-årige backen Jonas Emmerdahl. Jonas har den gångna säsongen spelat för skotska Fife Flyers som håller till i den brittiska högstaligan. Före sin utlandssejour så har Emmerdahl representerat Björklöven under fyra säsonger och har innan det spelat för Västerås. Totalt har Jonas 377 matcher i Hockeyallsvenskan och har även representerat Sveriges juniorlandslag.

SK Lejon kommer från en riktig batalj med Sundsvall som var mer kamp än skönspel men en underhållande match som gav en poäng till Lejon.
För att hota Östersund krävs en topprestation av hela laget.

När det nu inte släpps in publik på matcherna, köp en stödbiljett, det betyder mycket för oss, ni håller igång föreningslivet i dessa svåra tider, intäkterna från stödbiljetterna delas mellan alla våra lag.

Vinn ett presentkort från SportCity på 2500kr som vi lottar ut efter säsongen bland alla som köpt stödbiljett. sedan tidigare har vi en matchtröja signerad av Henrik Lundqvist som lottas ut den 13:e december.

Köp stödbiljetter för 100 kr via Swish 123 483 1772 fler biljetter, större chans att vinna!
OBS! En stödbiljett ger inte entré till arenan.
Ditt telefonnummer är din lott! Fler fina priser kommer presenteras löpande!

Skellefteå Kraft – CCM – Sportcity