SK Lejon vinner mot Örnsköldsvik

SK Lejon tog en välförtjänt seger när man på bortaplan besegrade Örnsköldsvik med 2-4.
Det var lejon som tog kommandot i matchen och var det lag som skapade flest heta chanser.
I första perioden gjorde Daniel Nyberg sitt första mål i SK Lejon och Hockeyettan då han från sin backplats sköt ett välplacerat handledsskott förbi Sebasian Ericsson i Ö-viks mål.
Simon Holmqvist utökade ledningen och pausvila med två måls ledning.
Andra perioden blev mållös trots många utvisningar.
I tredje gjorde Lejon två snabba mål, det första i Powerplay då Logan Mailloux sköt ett direktskott från blå linjen. Patric Colton gjorde fjärde målet då en kraftig forecheck av lejon lämnade både Maggio och Colton helt ensamma framför Ericsson.

Övik gjorde sen två mål men kom inte närmare än så och Lejon hade flera fina chanser som kunde ha resulterat.
Riktigt bra match av Matthew Maggio som ständigt var ett hot och som i kväll vann många närkamper, han hade även 3 assist i matchen.

Skön seger och en känsla av att laget är på rätt väg, en match kvar innan juluppehållet och det är Serieledande boden på Bortaplan, en stor men härlig utmaning.

 

Köp en stödbiljett, det betyder mycket för oss, ni håller igång föreningslivet i dessa svåra tider, intäkterna från stödbiljetterna delas mellan alla våra lag.

Vinn ett presentkort från SportCity på 2500kr som vi lottar ut efter säsongen bland alla som köpt stödbiljett. sedan tidigare har vi en matchtröja signerad av Henrik Lundqvist som lottas ut efter matchen mot Boden.

Köp stödbiljetter för 100 kr via Swish 123 483 1772 fler biljetter, större chans att vinna!
OBS! En stödbiljett ger inte entré till arenan.
Ditt telefonnummer är din lott! Fler fina priser kommer presenteras löpande!

Skellefteå Kraft – CCM – Sportcity