Sundsvall Hockey vidare till semifinal i Hockeyettans slutspel

Tack vare två starka laginsatser och dubbla segrar hemma i Brandcode Center under helgen, så är Sundsvall Hockey nu vidare till semifinal i HockeyEttans slutspel efter totalt 3-1 i matcher mot Hanvikens SK!

Lördagens match vinner vi med 3-0 efter mål från Erik Hedlund, David Åhlin & Gustav Marnetoft. Highlights från den matchen finns att se på HockeyEttans hemsida här.

Under söndagens 3-1-seger är det Anton Avehag, Mathias Wikudd & Erik Hedlund som står för målskyttet. Highlights därifrån finner ni här.

Christof von Burg i kassen gör två otroligt stabila matcher där han motar totalt 61 av 62 skott och håller nollan i nästan sex perioder på raken.

Nu på torsdag kl. 12:00 sker valen och vi får då veta vilka som blir vårat motstånd i semifinalen. Det vi redan vet är att matchserien precis som i kvartsfinalen spelas i bäst av 5 och börjar nu till helgen med följande format:

Match 1: lördag 18 mars (borta)
Match 2: söndag 19 mars (borta)
Match 3: onsdag 22 mars (hemma i Brandcode Center)
Match 4 (eventuellt): torsdag 23 mars (hemma i Brandcode Center)
Match 5 (eventuellt): söndag 26 mars (borta)

Tillsammans är vi starka!

Sundsvalls forward hyllar ligaprofilen * ”Mycket av min spelstil och galenskaperna jag håller på med har jag kopierat från Bjuhr” * Underbara storyn om enda mötet