Efter tre år går vi skilda vägar med Magnus ”Mankan” Jansson

Han klev in som huvudtränare inför säsongen 21/22 med uppdraget att leda laget till nästa nivå. Det handlade om att etablera och stabilisera laget i Hockeyetta. Hitta ett spel och förhållningssätt i vardagen som kunde skapa en grund att jobba vidare från. Vi kan efter tre år konstatera att det lyckades. På Mankans tre år i klubben har vi kvalificerat oss till Allettan två av tre år och spelat kvartsfinal alla tre åren. Senaste säsongen spelade vi hockey längre än på mycket länge.

Mankans kommentar direkt efter femte och avgörande matchen mot Halmstad ”Jag är oerhört stolt över den här gruppen” gäller i allra högsta grad Mankan själv. Den lilla klubben i norra Gävle börjar växa till sig igen och vi är alla stolta över vad gruppen åstadkommit så här långt. En grupp där Mankan spelat en central och viktig roll.

Sportchefens Kommentar: Efter tre fantastiska år går vi skilda vägar med  Magnus ”Mankan” Jansson. Mankan har infört en tydlighet och proffsighet i gruppen som byggt mycket på att vara väl förberedda hela tiden. Han har hjälp oss till en position där vi kunnat kriga mot dom stora drakarna. När vi nu går skilda vägar vill vi föra detta vidare. Stort tack för dina år i klubben Mankan, hoppas du förstår hur mycket du betytt för oss.

Rallarbo, Testebo, Strömsbro