Onödig förlust mot Surahammar!

Lite seg inledning från oss. 1:43 drabbas Surahammar av en utvisning. Inget ordnat powerplay denna gången. Mycket bättre spel efter utvisningen där vi ökar skridskoåkningen och skapar tryck i Surahammars zon. 14:48 åker Surahammar ut 2 minuter igen. Bra powerplay men lite slarv skapar ett friläge för Surahammar där Marcus Karlsson jagar men åker ut 2 minuter, 15:47. Efter vår utvisning sätter vi oss själva i lite problem.
På det stora en bra period där vi borde gjort mål.
Skotten: 7-9

Andra perioden är bara 1:30 gången då Surahammar gör 1-0. Efter 3:56 åker Surahammar ut 2 minuter. Bra powerplay men inga mål. 6:21 åker Rasmus Hedin ut 2 minuter. Bra boxplay och efter 7:41 drabbas Surahammar av ett lagstraff på 2 minuter. 8:37 är det dags igen och Surahammar får 2 minuter. Några bra lägen men bra räddningar av Surahammars målvakt. 13:54 drabbas Surahammar återigen på ett lagstraff. Tur för oss då vi var hårt tillbakapressade då. Bra spel igen men inga mål. Med 24 sekunder kvar åker Max Mattsson ut 2 minuter. Något sämre andra period av oss.
Skotten: 8-16

Vi inleder tredje med att klara av utvisningen med ett bra boxplay. Efter 11 minuter får vi ett långt anfall som avslutas med att Oscar Sarhus får ett friläge men missar. I anfallet efter gör Surahammar 2-0 efter 11:12. 15:29 kör Marcus Karlsson en solo ride och gör 2-1 assisterad av Calle Aronsson. Vi plockar Marcus Johansson med minuten kvar men lyckas inte åstadkomma något. Nej, en helt onödig förlust.