11 december – ”Barnens rätt till idrott” & top notch-match!

Onsdag 11 december är det inte bara en toppmatch i Hockeyettan Norra mellan Teg och Östersund. Vi kommer även ha en dag i barnens tecken, deras rätt till idrottande och panelsamtal med föräldrar.

17.30 i loungen startar vi upp för barnen där de får träffa spelare från A-laget, ställa frågor och samla lite autografer. När klockan slår 18.00 bjudes de på en trolleri-show inbakat med samtal om mobbing tillsammans med trollkarlen Jakob Ljungkvist.

17.30 i nya entrén startar vi upp för föräldrarna ett panelsamtal som berör alltifrån barn rätt till idrott, kommande lag om Barnkonventionen som träder i kraft 1 januari och rörelserikedom. Detta hålls av Fredrik Holmgren och Grim Jernudd från SISU tillsammans med vår alldeles egna ordförande Fritz Sprung.

Vi riktar oss främst mot föräldrar och barn tillhörande åldrarna födda 2008-2011 men alla är såklart välkomna. Anmäl både dig och ditt barn, skicka ett mejl till [email protected] senast måndag 9 december.

Klockan 19.00 får ni avrunda kvällen med avslutande omgången i Hockeyettan Norra och toppmötet Teg – Östersund (med lite tur kanske vi får se en match där båda lagen spelar för seriesegern)