Vimmerby Hockey har 1-0 i matchserien

Vimmerby Hockey har tagit ledningen med 1-0 i matchserien i playoff 3 mot Hudiksvall. Detta efter seger med 6-2 hemma i Vimmerby Ishall på tisdagskvällen. VH fick en smakstart när Roman Semjonovs såg till att hemmalaget hade 2-0 redan efter drygt tre minuters spel. Det resultatet stod sig första perioden ut. I mittperioden blev det mer Hudiksvall, som också reducerade till 2-1. I den tredje öppnade bortalaget bäst, men sedan kom en offensiv push från hemmalaget. På kort tid gick man fram till 5-1 efter mål av Anton Carlsson, Jesper Norbäck och Max Popovic. Hudiksvall reducerade till 5-2, men VH fick sista ordet när Linus Ljung sköt 6-2 med en sekund kvar av tredje perioden.
Detta inför 1307 åskådare i Vimmerby Ishall, som är väldigt tacksamma mot för ett grymt stöd!
Nu är det retur i Hudksvall på fredag och vi kommer arrangera supporterresa dit. Mer info kommer under onsdagen.