Förlust i Hudiksvall

Vi tvingades åka till den svåra bortamatchen mot obesegrade Hudiksvall med inte mindre än 4 forwards och 1 back kvar hemma. Det var dock ett laddat Wings som begav sig till Hudiksvall.

Hudiksvall öppnade ungefär som vi hade förutsätt och såg mycket tunga ut. Efter 2.45 slarvar Wings rejält i försvarszon något som William Ignberg Nilsson ej var sen att ta vara på, han assisterades av Marcus Linderborg.

Efter Hudiksvalls ledningsmål tog Wings över spelet mer och mer och hade fler bud på kvittering. Perioden slutade dock 1-0, 11-7 i skott.

Andra perioden var 4 minuter gammal när Hudiksvall ökar till 2-0 genom Jesper Wiberg assisterad av Adam Byström Johansson och Christoffer Jansson. Nu föll Wings ihop som ett korthus. Endast 45 sekunder senare gör Joel Wahlgren 3-0 till Hudiksvall assisterad av Henri Auvinen och Lukas Enqvist. Redan efter 6.10 stod det 4-0 på tavlan målet prickskjutet av Marcus Linderborg assisterad av William Ignberg Nilsson.

Wings gav sig dock inte utan fortsatte trumma på. Efter 13.15 gör Sebastian Båvensjö snyggt 4-1 assisterad av Joel Linander och Isak Salqvist. Målet vers Wings energi och efter 17.01 göt Wings 4-2 genom Oliver Ödman Hadzinikolic assisterad av Christian Blomqvist. Wings jagar 4-3, och i slutminuten är det riktigt nära. Skotten 15-7.

i tredje perioden jagar Wings men Hudiksvall är mycket skickliga i att försvara segern. Wings spelar runt men mest på utsidan. Skotten slutar 8-8 Totalt 34-22