Tung förlust mot Visby!

Sur förlust mot Visby! Vi ställer upp till match med inte mindre än 7 spelare frånvarande, som under matchen blev 8. Visby är tunga i första perioden men vi tar dock ledningen redan efter 2.35. Den ledningen håller vi ända till 15.14 på en mycket konstig puck. I andra perioden tar vi över matchen och radar upp målchanser. Vi lyckas dock inte få in pucken. Surt blev det efter 12.05 in i andra när Wings drar på@sig en utvisning. Det sura var att Visby skulle haft en utvisning sekunderna tidigare. Visby gör 2-1 på det överläget. I tredje jagar vi kvittering och redan efter 3.55 får vi ett 5 mot 3 överläge i 2 minuter men gör dessvärre ett bedrövligt powerplay. Efter 11.08 gör Visby 3-1 efter ett mindre lyckat försvarsarbete. Vi hoppas få tillbaka spelare nu när vi går in i en tuff vecka med bortamatch Onsdag och Fredag och hemmamatch nästa söndag.