Brandhammar till Kalmar HC

Backen Anton Brandhammar är klar för Kalmar HC.
Anton Brandhammar och sportgruppen är överens om ett kontrakt gällande säsongen 21/22.

24-årige Brandhammar med Charlottenbergs HC som moderklubb kommer närmast från spel i Forshaga IF. Anton har spelat totalt 145 matcher i Hockeyettan och producerat 60 poäng fördelat på 14 mål och 46 assist. Brandhammar har också erfarenhet från SHL där han spelat 21 matcher för Färjestad BK och även 2 matcher i Champions Hockey Leauge.

Anton Brandhammar om att skriva på för Kalmar HC:
”-Det ska bli jätte kul att representera Kalmar HC. När Daniel hörde av sig så fick jag en bra känsla direkt, känns som Kalmar har något bra och spännande på gång.”

Sportchef Daniel Stolt om Brandhammar:
”- Anton är en skicklig och smart spelande back. Han är fortfarande i en bra och utvecklingsbar ålder vilket gör att vi tror att han kan ta ytterligare ett kliv kommande säsong. Vi är glada att Anton väljer sin fortsatta hockeyresa i Kalmar HC. ”

I samband med Brandhammars signatur kan vi också meddela att Lukas Fransson och Robin Sundman inte erbjuds någon fortsättning i Kalmar HC. Vi riktar ett stort tack till dom båda för sin insatser i Kalmar HC och önskar dom ett stort lycka till i deras framtida karriärer.

Foto: Flywood Studio