Adam Hirsch till Kalmar HC

Supporterspelare 1 – Adam Hirsch!

Sportchef Daniel Stolt och forwarden Adam Hirsch är överens om ett kontrakt gällande säsongen 22/23. 

24-årige Hirsch kommer närmast från HC Dalen men var även utlånad till HV 71 under tre matcher där Adam stod för 1 mål och 1 assist.  I Hockeyettan 21/22 producerade Hirsch 19 mål och 32 assist på 49 matcher.

Adam har Hedesunda IF som moderklubb men spenderade sin juniortid i Brynäs IF där han även står registrerad på 8 SHL-matcher och 4 CHL-matcher. Adam Hirsch har ett gediget CV i Hockeyettan där han representerat klubbar som KRIF, Nyköping och HC Dalen. Totalt står Hirsch registrerad på 163 matcher i Hockeyettan och har totalt producerat 129 poäng fördelat på 57 mål och 72 assists. 

Adam Hirsch om att skriva på för Kalmar HC:

”-Det känns grymt bra att ha skrivit på för Kalmar HC! En proffsig klubb med höga ambitioner, som spelar en rolig hockey som kommer passa mig. 

Ser fram emot att få spela i Hatstore Arena i vinter! ”

Sportchef Daniel Stolt om arbetet att lyckas signa Adam :

”Vi lyckades dra längsta strået i jakten mot andra toppklubbar på Adam Hirschs signatur.

Adam är en skicklig spelare som kan spela både center och på vingen. Vi mötte honom ett flertal gånger förra året och vi är säkra på att han kommer passa in hos oss och fortsätta leverera poäng på en bra nivå.”

Stort tack till vår samarbetspartner Mark & Fastighetsservice som varit en betydande faktor i insamlingen.

MFS vd Daniel Jonsson säger så här:

”-Vi på MFS brinner för Kalmars föreningsliv i stort och Kalmar HC i synnerhet. Känns därför som en självklarhet för oss att stötta supporterspelaren nu när hela föreningen visar upp en sådan positiv utveckling och framåtanda. Och vi vill precis som så många andra se KHC i Hockeyallsvenskan!”

Stort tack alla privatpersoner som bidragit till insamlingen. 

Varmt välkommen till Kalmar HC säger vi till årets första supporterspelare Adam Hirsch. 

Foto: Marcus Vilson