Gästande supportrar

Välkommen!
Vi hälsar gästande supportrar välkomna till Kallinge och Soft Center Arena. Tillhör du en organiserad grupp kan du kontakta supporteransvarig Mattias tel. 0761-62 65 15 eller maila till [email protected].

Biljetter
Bortaläktaren (Ståplats C) är placerad i arenans sydvästra hörn. Ta till vänster direkt efter entréhallen. Översikt över arenan hittar du via denna länken. Det går att köpa biljett i entrén men vi rekommenderar biljettköp via webben för en smidigare entré.

Service under match
Det finns kiosker och toaletter direkt i anslutning till entrén. Under vissa matcher sker försäljning av korv, läsk och kaffe intill sektionen för bortasupportrar. Är du intresserad av sittplats och mat läs mer via denna länk.

Hitta hit
Soft Center Arena ligger i Kallinge strax utanför Ronneby nära Ronneby Airport och är enkel att hitta via avfart från E22 och Väg 27. Mer information finner du på denna sida: hitta hit.

Boende
För gästande lag som anländer en dag innan matchdag så ber vi er kontakta kansliet på tel. 0457 – 242 20 alternativt maila till [email protected]. Vår kanslist hjälper er med bokning av istider samt boende och mattips i Ronneby.