Njut av god mat och spännande livehockey i Möbelmästarna VIP Lounge

Möbelmästarna VIP Lounge är vår nyrenoverade restaurangdel med plats för 80 matgäster. Här kan du avnjuta god mat och dryck, nätverka och samtidigt titta på högklassiga och spännande hockeymatcher i Hockeyettan. Här finns också flera storbildsskärmar där matchen kan följas live och en enskild loge som kan bokas för mindre sällskap.

Möbelmästarna VIP Lounge öppnar 1 timme innan matchstart och 2 timmar innan om du bokat bord.

Stående meny i Möbelmästarna VIP Lounge

Toast: 40kr
Pytt i Panna med ägg: 60kr
Parisare: 65kr
Öl/Vin/Cider: 60kr
Alkoholfritt

Eventkalender

Dag Datum Tid Match Event
Sön 2/10 16:00 KRIF – Halmstad Sunday Funday
Sön 9/10 16:00 KRIF – Tyringe Ta med dig en vän
Fre 14/10 19:00 KRIF – Mörrum Oktoberfest
Ons 26/10 19:00 KRIF – Nybro Ladies Night
Fre 11/11 19:00 KRIF – KHK Kommer snart
Ons 23/11 19:00 KRIF – Troja Sport Onsdag
Ons 30/11 19:00 KRIF – Vimmerby Ta med dig en vän
Sön 4/12 16:00 KRIF – Borås Kommer snart
Fre 9/12 19:00 KRIF – Kalmar Trubadurkväll/Barnens match (Jultema)

Sunday Funday

Ta vara på söndagar i Soft Center Arena!

KRIF Bjuder in till match med bra tryck i hallen och förutom att kolla på en spännande ishockeymatch så finns det något för alla åldrar. Boka din plats uppe i Möbelmästarnas VIP Lounge på våran Funday. Här bjuds det på underhållning i form av Quiz eller annat skoj, endast för dig som är 18+. Ät gott, drick gott och sitt gott.

För dig med barn som behöver en söndagsaktivitet så är det perfekt, för nere i entrén är det även där, Funday. Här nere är det barnens område och där kan ni i pauserna upptäcka allt ifrån ansiktsmålningar till fiskedamm. Självklart får ni även träffa ICE Buddy, KRIF:s egna maskot, för att ta lite bilder och kramas.

Ta med dig en vän

Ta med dig en vän till Soft Center Arena!

Passa på att göra något roligt ihop med dina nära och kära. När vi kör tema TA MED DIG EN VÄN så kan ni gå 2 men betala för 1 på matchen (gäller ståplats). OBS! Ni som väljer att ta något att äta i vår VIP innan matchen så gäller detta erbjudande endast på entré-biljetten.

Oktoberfest

På Oktoberfesten bjuds det på Tyroler-musik och menyn består av kryddade korvar med potatissallad. Maten och dryck (öl, vin, cider, alkoholfritt) går denna kvällen endast på 150kr!

Vi får även ett besök av tränare inför matchen.

OBS! Endast för medlemmar alternativt årskortsinnehavare eller samarbetspartner. Minimi ålder är 18 år.

Ladies Night

Tjejer, nu är det dags att kolla på ishockey!

Uppe i Möbelmästarnas VIP Lounge lyfter taket då här inne fylls det med bara tjejer innan matchen drar igång! Men är du kille så kan du vara lugn, har du sällskap med en tjej så får även du komma in och ta del av något gott i periodpausen.

Sport Onsdag

SPORTNÖRDAR SE HIT!

Stämningen i hallen kommer göra sitt. Nere i entrén kommer ni att kunna delta i olika sportinriktade tävlingar. Uppe i Möbelmästarnas VIP Lounge pratas det bara sport och självklart kommer någon gäst att vara där.

Trubadurkväll/Barnens match

Uppe i Möbelmästarnas VIP Lounge är det trubadurkväll. Avnjut en god middag med dina vänner och ta del av en bra trubadur och en ännu bättre ishockeymatch!

Det är även barnens match och då det snart är jul så är det dags för barnen att få träffa tomten och skriva sin önskelista. Innan matchen och i första periodpausen får ni träffa ICE Buddy som har varit på nordpolen och hämtat tomten. Har du varit snäll i år? Då kanske du till och med kan få dig en godisbit. I periodpaus nummer två är det dags för Teddy Tossing, ja ni vet vad det innebär, donera din teddybjörn genom att kasta in den på isen. Alla nallebjörnar går till välgörande ändamål.

Bokningsinformation
Varmt välkommen att boka ditt mat och hockeypaket via [email protected] eller via KRIF Hockeys kansli vardagar mellan kl 09-11 på tel. 0457-242 20.

Sista dagen för matbokning är två dagar innan match. Matbeställningen är bindande, ange namn och telefonnummer i ditt mejl. Avbokar du efter detta debiteras hela summan.

Du som redan har säsongskort eller matchbiljett kan givetvis äta middag i Möbelmästarna VIP Lounge i samband med våra hemmamatcher och sedan gå ner till din plats i arenan. Du beställer då endast mat.

Välkommen med din bokning!

Hälsningar VIP-gänget