Njut av god mat och spännande livehockey i Möbelmästarna VIP Lounge

Möbelmästarna VIP Lounge är vår nyrenoverade restaurangdel med plats för 100 matgäster. Här kan du avnjuta god mat och dryck, nätverka och samtidigt titta på högklassiga och spännande hockeymatcher i Hockeyettan. Här finns också flera storbildsskärmar där matchen kan följas live och en enskild loge som kan bokas för mindre sällskap.

Om du vill besöka Möbelmästarna VIP Lounge utan att boka bord behöver du vara samarbetspartner, säsongskortsinnehavare eller medlem och vara 18 år eller äldre.
Möbelmästarna VIP Lounge öppnar 1 timme innan matchstart och 1 h och 45 minuter innan om du bokat bord.

Stående meny i Möbelmästarna VIP Lounge

Toast: 40kr
Pytt i Panna med ägg: 60kr
Parisare: 65kr
Öl/Vin/Cider: 60kr
Alkoholfritt

Eventkalender

Dag Datum Tid Match Event
Fre 30/12 19:00 KRIF – Tyringe SoSS Hemvändarkväll
Ons 11/1 19:00 KRIF – Borås HC Nostalgikväll med WA
Ons 18/1 19:00 KRIF – Forshaga IF Grabbkväll
Fre 27/1 19:00 KRIF – Mörrums GoIS Derbykväll
Fre 3/2 19:00 KRIF – Huddinge IK Trubadurkväll
Sön 5/2 16:00 KRIF – Segeltorp IF Sunday Funday
Ons 15/2 19:00 KRIF – Köping HC Pubkväll
Lör 18/2 15:00 KRIF – Eskilstuna Linden Hockeyquiz med Ulf
Sön 26/2 16:00 KRIF – Vimmerby HC Kommer snart

Sunday Funday

Ta vara på söndagar i Soft Center Arena!

KRIF Bjuder in till match med bra tryck i hallen och förutom att kolla på en spännande ishockeymatch så finns det något för alla åldrar. Boka din plats uppe i Möbelmästarnas VIP Lounge på våran Funday. Här bjuds det på underhållning i form av Quiz eller annat skoj, endast för dig som är 18+. Ät gott, drick gott och sitt gott.

För dig med barn som behöver en söndagsaktivitet så är det perfekt, för nere i entrén är det även där, Funday. Här nere är det barnens område och där kan ni i pauserna upptäcka allt ifrån ansiktsmålningar till fiskedamm. Självklart får ni även träffa ICE Buddy, KRIF:s egna maskot, för att ta lite bilder och kramas.

Ladies Night

Tjejer, nu är det dags att kolla på ishockey!

Uppe i Möbelmästarnas VIP Lounge lyfter taket då här inne fylls det med bara tjejer innan matchen drar igång! Men är du kille så kan du vara lugn, har du sällskap med en tjej så får även du komma in och ta del av något gott i periodpausen.

Trubadurkväll

Uppe i Möbelmästarnas VIP Lounge är det trubadurkväll. Avnjut en god middag med dina vänner och ta del av en bra trubadur och en ännu bättre ishockeymatch!

Bokningsinformation

Varmt välkommen att boka ditt mat och hockeypaket via [email protected] eller via KRIF Hockeys kansli vardagar mellan kl 09-11 på tel. 0457-242 20.

Sista dagen för matbokning är två dagar innan match. Matbeställningen är bindande, ange namn och telefonnummer i ditt mejl. Avbokar du efter detta debiteras hela summan.

Du som redan har säsongskort eller matchbiljett kan givetvis äta middag i Möbelmästarna VIP Lounge i samband med våra hemmamatcher och sedan gå ner till din plats i arenan. Du beställer då endast mat.

Välkommen med din bokning!

Hälsningar VIP-gänget