Tryoutdag NIU

Östersund IK och Jämtlandsgymnasium kommer hålla 2 stycken Try-outer till föreningens Elitishockeygymnasium, Nationell idrottsutbildning (NIU).

Tryout 1

Tisdagen den 23 November 2021.

Datum: 23 november 2021
Plats: Östersund Arena
Avgift: Lunch och resor bekostar deltagarna själva.
Sista anmälningsdag: 7 november 2021

Tryout 2

Tisdagen den 21 December.

Datum: 21 december 2021
Plats: Östersund Arena
Avgift: Lunch och resor bekostar deltagarna själva.
Sista anmälningsdag: 5 december 2021

Tryoutdagarna riktar sig till killar födda 2006. Läs mer och anmäl dig via länken nedan.

Vi kommer ha en öppen intresseanmälan, och anmälan sker via länken nedan.

Vi kommer ha begränsat antal platser och ett urval kommer göras efter att anmälan är stängd (ingår man EJ i urvalsgruppen till Tryouter så är man fortsatt intressant för oss. Vi kan ej erbjuda alla Tryout).

Mer detaljerat schema för dagen skickas ut separat till antagna deltagare (maxantal 4 mv-12 backar-18 forwards).

Personliga inbjudningar med schema skickas ut ca 1 vecka innan, och det kan även bli med kort varsel.

Vi hoppas att ni är intresserade att besöka oss och träffa oss på plats i Östersund och höra mer om Föreningens utbildningsplan för Elitishockeygymnasiet, Nationell idrottsutbildning (NIU).

Under dagen kommer vi genomföra förberedande fysträning inför ispasset. Dagen består utav ett ispass och en internmatch samt information för både spelare och föräldrar gällande vår egen verksamhet och även information gällande Jämtlandsgymnasium till föräldrar. Samling sker i Östersund Arena kl 8.20 och vi är klara med dagen ca 16.30.

Utifrån den rådande corona situationen har vi tagit hänsyn och anpassat innehållet under dagen. Viktigt att följa folkhälsomyndighetens råd vid resor och under tryout dagen.

Om du vill läsa mer om vår skolverksamhet NIU samt kvällsverksamhet i Östersund IK gå in på vår hemsida alt klicka på länken https://www.hockeyettan.se/ostersunds-ik/nui-lui/niu/