Östersund valde Hudik Hockey i Playoff 3

Östersund valde Hudik Hockey i valet av motståndare till Playoff 3. Första matchen spelas hemma på tisdag 12 mars 19.00.

Kallinge/Ronneby och Boden var lagen som vann respektive Alletta och var därmed direktkvalificerade till Playoff 3. Tillsammans med Östersund och Kristianstad blev dem högst rankade och fick välja lag. Lagen att välja på var: Vimmerby, Tranås, Huddinge och Hudiksvall.

I valet, som ägde rum under söndagsförmiddagen, inledde Kallinge/Ronneby med att välja Tranås. Boden valde att möta Huddinge innan Östersund valde Hudik Hockey. Kvar för Kristianstad fanns bara Vimmerby.

– Vi har haft två bra matcher mot Hudiksvall som vi lyckades vinna och det ligger också på ett behagligt reseavstånd. Vi ser framemot två eller tre spännande matcher, sa Östersunds tränare Kjell-Åke Andersson i Hockeyettans livesändning av valet.

– Vi ser framemot att möta Östersund, de har slagit oss två gånger och är väl favoriter här. Det var två tuffa matcher och i Hudik var de klart bättre men jag tycker att vi kunde ha vunnit bortamatchen. Det kommer att bli jämna och tuffa matcher som det är hela tiden nu, sa Lars “Lillis” Lövblom.

Spelschemat:

Hudik Hockey-Östersund tisdag 12 mars 19.00
Östersund-Hudik Hockey fredag 15 mars 19.00
Östersund-Hudik Hockey lördag 16 mars 16.00 (Ev. tredje avgörande)

Styckebiljetter Playoff (gäller t.o.m. Playoff 3):

Vuxen                120:-

Ungdom 7-17 år  Fri entré (Tack vare Hexatronic)

Barn 0-6 år         Fri entré

Reserverad sittplats 150:- för en specifik match (Beställs på kansliet senast vardagen innan den aktuella matchen, entrén tillkommer)

Försäljningsställen: 

Entrén matchdagar (kontanter, Swish eller kort)

Säsongskort (VIP-kort, reserverad sitt- och ståplats, säsongskort):

Gäller t.o.m. Playoff 3.

Skribent: Mathias Berglund