“Vikings är något för Nybroborna att vara stolta över”

Nybro Vikings är beroende av stöd från kommun, näringsliv, företag och andra partners för att kunna bedriva föreningen på den nivå vi gör idag med anställd personal, stor ungdoms- och juniorverksamhet och spel i Hockeyettan med sikte på högre höjder. Arbetet med att förlänga och skriva nya samarbetsavtal är igång för fullt och i år kommer vi att presentera föreningens så otroligt viktiga samarbetspartners här på hemsidan!

– Jag vill rikta ett stort tack till er alla som på något sätt stöttar föreningen, vi växer och är beroende av ett starkt stöd både ekonomiskt och på andra sätt. Nybro Vikings är en viktig del av Nybro Kommun och en stor mötesplats för både privatpersoner och företag. Tillsammans är vi starka!, säger Nybro Vikings klubbchef Rasmus Aro.

Vill du sponsra Nybro Vikings? Läs mer här!
Nybro Vikings har hundratals företag som stöttar vår verksamhet. Vi kommer löpande att presentera våra fantastiska Partners för den kommande säsongen. Denna gång presenteras:

ICA Kvantum Nybro
Välkommen till ICA Kvantum Nybro, din matbutik i Nybro. Allt du behöver för vardagsmat och fest – färskvaror, frukt och grönt, mejeri och chark. Hos Kvantum i Nybro hittar du såväl fina färskvaror och lokala delikatesser som prisvärd vardagsmat. Handla matvaror hos ICA Kvantum Nybro eller i den välfyllda matbutiken på nätet. Nya erbjudanden varje vecka!
– Vi på ICA Kvantum Nybro tycker det är väldigt viktigt att stötta Nybro Vikings, det är ett samarbete som gynnar den lokala idrotten. Det är väldigt viktigt med ungdoms- och juniorverksamheten som bedrivs i föreningen men också representationslaget som är något för Nybroborna att vara stolta över, säger Jesper Ed.

AB Nybro Cementgjuteri
Sprungen ur den småländska entreprenörsandan står AB Nybro Cementgjuteri för en kostnadsmedveten, noggrann och högkvalitativ produktion av betongelement där gediget hantverkskunnande är i samspel med modern teknologi. Nybro Cementgjuteri producerar prefabricerade betongelement för alla typer av byggnader. I eget gjuteri tas det fram alla tänkbara element av betong och cement. En stor anledning till företagets framgång är att endast medarbetare verksamma i företaget kan vara delägare. Detta resulterar i en unik och lokal ägarstruktur som ger korta beslutsvägar, inblick, engagemang och små kostnader, vilket möjliggör konkurrenskraftiga priser. God personalvård har genererat en låg personalomsättning och kontinuitet i produktionen där kunskap överförs mellan generationer.

Länsförsäkringar Kalmar Län
Länsförsäkringar Kalmar län är ett bolag som ägs och styrs av sina kunder, lokalt här i länet. LF Kalmar Län finns här för att göra kunders vardag enklare och tryggare, med bekväma banktjänster, nära rådgivning, trygga bostadsaffärer och heltäckande försäkringsskydd. Men också genom att engagera på djupet i det samhälle som vi tillsammans lever och verkar i. Idag är mer än 120 000 länsbor kunder hos Länsförsäkringar Kalmar län. Eftersom LF Kalmar Län också ägs av sina kunder betyder det att mer än varannan länsbo är ägare och samtidigt är enda uppdragsgivare.

Alla samarbetspartners hittar du här
Nybro Vikings Partners 20/21