SIK-Podden avsnitt #32: Statusrapport och Allettan-snack!

Hej och varmt välkomna åter till SIK-Podden! Den här gången kör vi en uppföljning på vad som hänt sen senast vi spelade in (en hel del visade det sig!). Dels pratar vi om vår häftiga upplevelse i Globen i november, men främst om Skövde IK och dess säsong så här långt. Vidare kommenterar vi också tränare Hellströms beslut att lämna klubben.

Sist, men absolut inte minst, var tanken att vi skulle plocka ut decenniets lag i Skövde IK, men då avsnittet sprang iväg i tid valde vi att splittra de två kapitlen åt. Uttagningen till decenniets lag kommer således i nästa avsnitt. Den som väntar på något gott…

Trevlig lyssning!

Länk till avsnittet: http://heedman.se/sikpodden/2020/02/12/sik-podden-avsnitt-32-statusrapport-och-allettan-snack/

Vill ni kontakta oss så finns vi på:
E-mail: sikpodden@hotmail.com
Twitter: @sikpodden, @ljungis94, @dahlrickard

PS. Då vi har haft viss problem med vår domän för podden tog det längre tid än planerat att publicera avsnittet. Det (tillsammans med de gamla) finns för närvarande på http://heedman.se/sikpodden/ istället. Eftersom det innebär att filerna bytt fysisk plats så måste man uppdatera sina (eventuella) prenumerationer i sina appar. Prenumerationsfeeden är numera denna:
https://feeds.acast.com/public/shows/5e42dca8f6e9c6200b8cc1de

Vi vill i och med detta också rikta ett stort tack till Ulrik Heedman som hjälpt oss med de tekniska bitarna för detta, tack!

Avsnittet är daterat 28/1 men vi hoppas ändå att det fortsatt ska bringa er mycket nöje trots att viss tid förflutit. DS. “