Skövde förstärker

Skövde IK har förstärkt truppen inför säsongen 2020/2021 med Martin Olsson. Den erkänt skicklige tvåvägs-spelaren vänder därmed hemåt till Skaraborg efter många år i de småländska skogarna.

Martin som är uppvuxen i Falköping, spelat juniorhockey i HV71 och tagit vägen via Oskarshamn, kommer närmast från en säsong som startade i Frankrike och avslutades i HA74. Han är annars mest känd i hockeyettan kretsar för att varit en bärande center i Allettan-antagonisten Nybro under många år.

Skövde IK:s klubbchef Anders Lundström är nöjd med klubbens senaste nyförvärv: I Martin får vi en väldigt duktig spelare med rutin från allsvenskan, juniorlandslag och framförallt många säsonger i hockeyettan. Han är en erkänt duktig tvåvägsspelare som kan ikläda sig flera roller och kan spela i alla olika spelformer. Vi är väldigt nöjda med att väljer spel hos oss nu när han vänder hemåt efter många år. Han har stor rutin och är nyttig för vilket lag han än spelar, avslutar Lundström.

Hemsidan hälsar Martin välkommen till Skövde IK och önskar klubbens senaste nyförvärv stort lycka till under sin första säsong i den röda tröjan.

https://www.eliteprospects.com/player/6045/martin-olsson