Vi behöver ert SIK-stöd nu mer än någonsin!

Skövde IK-vänner!

Beskedet om fortsatta publikrestriktioner slog ner lite som en bomb idag och det gör att föreningen verkligen går in i sin tuffaste tid – någonsin. Nu kan vi räkna bort mer än 500 000:- i och kring våra A-lagsmatcher fram till ”nytt besked”.
Vi behöver all hjälp och allt stöd vi kan få. Därför sträcker vi ut en ödmjuk hand och hoppas att många vill bidra i SIK-Stödet
.

Målet med Swishkampanjen “SIK-Stödet” är att föreningen ska få in livsviktiga pengar för vår fortsatta överlevnad. Senaste Swishkampanjen gav drygt 150 000:- och vi hoppas att vi kan återupprepa succén. Vi har till dags dato fått in drygt 20 000:-.

Du stödjer oss genom att Swisha valfritt belopp till nedan Swishnummer eller genom en betalning till vårt Bankgiro. Alla bidrag är välkomna!

Swishnummer: 123 538 33 69
Bankgiro: 655-2756
Märk betalningen med “SIK-stödet”

– Efter ett besked i rätt riktning gällande eventuell publik på våra hemmamatcher så sent som för några veckor sedan, fick vi idag motta ett tungt, riktigt tungt bakslag då publikrestriktioner om 50 personer fortsatt gäller. Detta är ett hån mot idrotten. Den nedmontering som just nu sker av föreningslivet är oacceptabel och är något som förenings-Sverige kommer att få leva med i många, många år framöver. Det stålbad klubben nu går igenom och som jag tidigare nämnt ökar i dignitet och vart detta slutar är högst osäkert. Därför krävs extraordinära insatser och vi jobbar på alla plan för att klara av situationen. Ingen förening kan gå miste om ca 15% av den totala omsättningen obemärkt, inte vi heller.

Vi har full förståelse och respekt för att även vår publik kan ha drabbats av rådande läge men vi ber ödmjukast om hjälp och stöttning. Tillsammans kan vi ta oss igenom detta och jag hoppas att vi tillsammans visar det stora SIK-Hjärtat som finns, säger Ordförande Alexander Fornsjö i en kommentar.

Berätta gärna om ditt stöd i sociala medier, använd hashtagen #SIKstödet.

Resultatet presenteras fortlöpande på vår hemsida och våra sociala medier.

Tack för ert bidrag!

Med vänlig hälsning,
Styrelsen i Skövde IK!