Skövde IK – Lindlövens IF, söndag den 18 oktober kl. 16.00

På söndag den 18 oktober, kl. 16.00 hälsar vi Lindlövens IF välkomna till Billingehov för seriematch i ATG Hockeyettan Västra.

Tyvärr är det många som inte kommer att kunna se matchen på plats då publikrestriktioner fortsatt gäller om 50 personer.

För att göra det så rättvist som möjligt kommer vi att lotta ut 50 st. platser till matchen bland våra privata säsongskortsinnehavare och sponsorer. För att vara med i utlottningen måste du anmäla din plats till Klubbchef Anders Lundström på mail.

Mail till Anders: anders.lundstrom@skovdeik.se

Anmälan skall vara oss tillhanda senast fredag 16 oktober, kl. 17.00. Besked lämnas åter senast söndag 18 oktober, kl. 09.00. För att få se matchen på plats måste säsongskort vara betalt. Har du inte köpt säsongskort än? Gör gärna det!
Anmälan skall innehålla fullständigt namn, telefonnr och mailadress. Detta för att vi som arrangör måste ha namnlista att pricka av mot.

Glöm inte att vi kör vårt 50/50-lotteri digitalt. Ta chansen att vinna halva potten samtidigt som du stöttar oss! Du kan redan nu köpa lotter.

Lottpris: 20kr
Swishnr: 123 147 26 95
Märk betalningen med 50/50

Köp gärna flera lotter (1 för 20kr, 3 för 60kr, 5 för 100kr, 10 för 200kr osv).
Vinnare meddelas här på hemsidan senast dagen efter match.

Givetvis kan man se matchen via vår Webb-TV och sändningen hittar ni här: Skövde IK – Lindlövens IF

Tyvärr får vi som klubb inga pengar för de matcher ni köper, däremot går 10% av ett köpt månadsabonnemang till klubben om ni väljer Skövde IK som favorit vid tecknandet av abonnemang.

Vi vill inget hellre än att publikrestriktionerna snart möjliggör för mer publik på plats i Billingehov igen. Det är både tomt och tyst utan er.