Wed 20 Jan Slut
Hockeylag VIS 1
Hockeylag KAR 2
Wed 20 Jan Slut
Hockeylag VIM 2
Hockeylag DAL 4
Wed 20 Jan Slut
Hockeylag MÖR 1
Hockeylag NYB 4
Wed 20 Jan Slut
Hockeylag HUD 4
Hockeylag TRO 3
Wed 20 Jan Slut
Hockeylag SKÖ 1
Hockeylag MAR 4
Fri 22 Jan 19:00
Hockeylag VIS -
Hockeylag HUD -
Fri 22 Jan 19:00
Hockeylag SKÖ -
Hockeylag DAL -
Sun 24 Jan 14:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag VIS -
Sun 24 Jan 16:00
Hockeylag NYB -
Hockeylag VIM -
Sun 24 Jan 16:00
Hockeylag KAR -
Hockeylag SKÖ -
Sun 24 Jan 16:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag HUD -
Sun 24 Jan 16:00
Hockeylag DAL -
Hockeylag MÖR -

Vinn exklusiv plats i A-Möbler Lounge till matchen mot Visby/Roma den 15/1

På fredag den 15/1 är det dags för hemmapremiär i ATG Allettan Södra då vi gästas av Visby/Roma i Billingehov. Med gällande publikrestriktioner får vi bara ta in 8 personer i publiken och de enda som kommer att se matchen på plats är vinnare av A-Möbler Lounge!

En vinnare med tre vänner får se matchen LIVE från första parkett i Billingehov – som hemma fast på plats. All Inclusive: (kaffe, fika, godis, läsk ingår). Så ta chansen att se livehockey trots rådande läge!

För att vinna din plats i A-Möbler Lounge:
Swisha 100kr till: 123 538 33 69 eller betala via Bankgiro: 655-2756. För varje 100kr får du en chans att vinna. Exempelvis: om du Swishar 200kr har du två chanser, 300kr har du tre chanser osv.
Vinnaren dras fredag 15/1 kl. 11.00 och meddelas på vår hemsida och via telefon.
OBS viktigt! Märk betalningen med “A-Möbler Lounge”.

Citerar en av de lyckliga på plats mot Linden Hockey:
Till sist måste jag dela med mig av en egen upplevelse. Jag tar för givet att de flesta Skövdesupportrar känner till att man kan köpa lotter till A-möbler Lounge. Vinnaren får ta med tre vänner för att titta på den aktuella matchen i en exklusiv hörna av ishallen möblerad med soffa, fåtölj och bord. Under fredagens match fick jag äran av att vara en av dessa fyra personer och det var en väldigt surrealistisk känsla att sittande i denna finhörna i ett för övrigt, så när som några funktionärer, på läktarna tomt Billingehov och titta på en seriematch. Sannolikt en upplevelse man får klassificera som en ”once in a lifetime”? Jag kan inget annat än rekommendera er läsare att köpa av dessa lotter i kommande matcher. Här finns verkligen chansen till ett minne för livet.” //Perka Odh

Vad är A-Möbler Lounge?
Det är ett unikt samarbete mellan Skövde IK och A-Möbler där du som vinnare får ta med 3 vänner på livehockey i Billingehov. Ni ser matchen från ert “egna vardagsrum” i ishallen. Allt ingår (kaffe, fika, godis, dryck) och vi levererar till dig på plats i “vardagsrummet”.

Var med och ta chansen att se matchen mot Visby/Roma från första parkett samtidigt som du stöttar klubben!