Inför Troja hemma

Bra intensitet och fart på träningarna i veckan. Har ni börjat slipa mer på detaljer eller är det fortsatt grundspel som ligger i fokus?

– Det handlar mycket om grunden än och det ligger mycket detaljer i grunderna så det är sådant vi får jobba med hela säsongen. Men vi tyckte se ett begynnande sätt att vara något starkare i egen zon i Boråsmatchen som vi hoppas att  fortsätta med även om vi säkert kommer bli utsatta för ett ännu starkare offensivt lag som Troja på lördagen.

Seger med 3-1 mot Borås senast, tankar kring matchen?

– Det är väl som jag skrev ovan att vi fokuserat på att bli starkare defensivt och jag tycker vi har ett bra tålamod i matcher att inte stressa upp oss för mycket. Sen får spel med puck ta något längre tid och där” hackar” vi lite mycket ibland men om vi ska hitta ett konstruktivt spel så måste vi också få försöka att hitta lösningar vilket är svårare än att defensivt ”förstöra”.

I eftermiddag väntar Troja/Ljungby som är ett tippat topplag och nykomlingar från Hockeyallsvenskan. Har ni tryckt på något särskilt inför matchen?

– Nej egentligen inte utan mer att anta utmaningen att möta ett så pass bra lag nu och se var vi ligger till. Detta gör ju också att vi blir bra genomlysta vad vi behöver jobba med framöver.

Fortsatt lite ”rotation” på spelare, vilka står över eftermiddagens drabbning?

– Idag ”vilar” vi Axel Abrahamsson på backsidan och Lukas Smith/ Charlie Scherman på fw sidan. David Lundmark fortsatt sjuk.

Slutligen, vem ställer du i kassen?

– Robin Wallin tar den rollen idag.